Läger för orange-violett grupp 17-19 november

Nu drar vi igång vintersäsongen för orange-violett grupp med ett ordentligt läger helgen 17-19 november! Även i år går novemberresan till Oxelösund. Träning, häng och Boda Borg- blir det bättre än så? Läs mer i nyheten och anmäl dig redan idag!

När? 17-19 november. Vi åker fredag eftermiddag efter skolan någon gång, kommer hem söndag eftermiddag vid 14- eller 15-tiden.

Preliminärt program:
Fredag kväll: Natt-OL-träning
Lördag fm: Teknikträning #1
Lördag em: Teknikträning # 2
Lördag em/kväll: Boda Borg!
Lördag kväll: Pizzabuffé
Söndag fm: Längre träning med karta (långpass)

Det går förstås att delta på delar av lägret om man inte kan vara med på hela. Ange det i anmälan i så fall.

För vem? För alla i orange-violett grupp! Träningar finns både på orange och violett nivå. Det kommer finnas möjlighet att springa både kort och långt på alla träningar så det passar alla. Vi som följer med som ledare hjälper gärna till att skugga/följa upp så ni utvecklas ännu mer i er orienteringsteknik!

Boende? Vi har bokat plats på Campox Sportboende i Oxelösund (samma ställe som förra året) där vi har hela huset för oss själva. Vi bor i stora rum.

Transporter? Med bil, vi ser till att det finns plats för alla såklart :)

Kostnad? Ca 800 kr, faktureras i efterhand

Anmälan: Via klubbaktiviteter på Eventor senast söndag 12 november (men gärna tidigare, det gör det enklare för oss att planera): https://eventor.orientering.se/Activities/Show/19309. Om du inte har tillgång till Eventor, skriv till David eller Martin nedan så ordnar vi det ändå!

Mer information om tider mm kommer i PM inför resan och vad som är bra att ha med sig.

Frågor? Ställs till David Hector, davhector@hotmail.com, 070 437 65 81 eller Martin Johnsson, martin.johnsson@digpro.se, 070 313 26 12

Välkomna önskar ledarna i orange-violett grupp!

Uppdaterad senast: 2023-11-09 21:56:53 av David Hector

Skapad: 2023-10-16 21:30:18 av David Hector